Barack Obama related

Varianta electronica a revistei Nature relateaza cateva detalii, pe care le-am gasit interesante, legate de impactul victoriei lui Barack Obama in sfera stiintelor. In Senatul American sunt 54 de reprezentanti democrati, ceea ce va influenta legislatia privind schimbarile climatice si politica de finantare a cercetarii in domeniu. In Oklahoma a castigat republicanul James Inhofe, care spunea in 2003 despre incalzirea globala provocata de om ca este “cea mai mare farsa facuta locuitorilor americani”. In Michigan se pare ca va fi legalizat consumul de marijuana daca in prealabil consumatorul obtine avizul medicului. In Colorado prin Amendamentul 48 se dorea extinderea denumirii de “persoana” si embrionilor umani, din momentul fertilizarii. Propunerea a fost respinsa cu majoritate de voturi.

Photo by Aaron M

3 thoughts on “Barack Obama related

  1. femeile l-au votat ca e “frumusel” si “conectat la problemele femeilor”. motive serioase sa votezi un presedinte. :))) adevarul este ca l-au “spoit” si “slefuit” foarte bine astia din echipa lui. iar cei care i-au scris discursurile au fost si ei inspirati. cica asta cu “i have a dream” o bagat-o aproape in fiecare discurs. suna frumos nu zic nu, da la un moment dat te ia cu lehamite vorba aia.

  2. :)))))))))))

    de acord cu spoit si slefuit. cam totul o fost de “plastic”, adica tipic american. am urmarit cateva discursuri (de ex ala cu arnold) apoi nu zicea nimic numa articula cuvinte and the crowd went wild…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s