Romanian Piano Trio la Cluj

Imagini de la concertul Romanian Piano Trio de la Cluj Napoca (6 nov 2008). Dupa cum se poate vedea, artistii au ales sa adopte o tinuta mai putin obisnuita: au renuntat la “pantofii de lac si costum” in favoarea unor bascheti si unei imbracaminti casual. Prin aceasta ei vor sa se simta mai aproape de public. Programul turneului se poate descarca de aici. NU RATATI evenimetul.

19 thoughts on “Romanian Piano Trio la Cluj

 1. pot sa nu fiu foarte incintata de outfitul lor? pot. 🙂

  chiar ieri studiam afisul cu domnul sot, si ma bucuram ca beethoven e asa mare scris, si numele lor mai micute acolo. nu ca n-ar avea meritul lor, desigur. 🙂

 2. Băiatul meu face pian, ce păcat că nu putem să fim prezenţi! Dacă mai auzi de ceva “mişcări” de gen, eu urmăresc de mult să-mi duc băiatul, şi restul familiei, de ce nu!

 3. pana luni la arad mai au un show (concert de data asta) azi de la 19:00. asa ca se mai pot vedea live.

  🙂 nu stiu exact cat de frumusei is da` o fost destul de dificil de pozat intrucat lumina nu era deloc buna. ce sa mai vb de sala… :((

  nici mie nu mi-o placut vestimentatia, parca nu le venea bine (cu exceptia lui horia). da no, n-am dat atentie detaliului.

  in general scriu despre un eveniment dupa ce s-a consumat asa ca eventual o sa te anunt dinainte… nu stiam ca esti din cluj.

 4. depinde la ce ii raportezi. io cred ca sunt printre cei mai buni din tara (cel putin horia si tomescu). recunosc ca n-am auzit nimic ce poate fi comparat cu ceea ce a cantat tomescu la stradivarius.
  m-o mai atins si alberto lysy, pe care l-am auzit live, dar el ii alta poveste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s