Salon international de minerale la Cluj

În perioada 10-12 iulie 2009 se desfăşoară la Cluj-Napoca (în incinta Expo Transilvania) prima ediţie a expoziţiei internaţionale de minerale, fosile, geme şi obiecte decorative, International Cluj Mineral Bijoux. Evenimentul este organizat de Re and Gi Trading, intrarea fiind gratuită.

Expozanţii sunt atât din ţară cât şi din străinătate (în ordine foto jos): Baia Mare  – expun geme tipice şi lănţişoare,  Braşov – gamă variată de minerale, agate, fosile şi obiecte decorative din Maroc, Tunisia, Madagascar, China etc., Germania – expune cristale crescute artificial (ceea ce e ok atâta timp cât informează clienţii) dar şi accesorii pentru expoziţii (suporturi şi cutiuţe pentru eşantioane şi mostre) ceea ce este foarte rar de găsit în România.

Photo: CC – By-Attribution LiftingShadows 2009

4 thoughts on “Salon international de minerale la Cluj

  1. Pingback: Infringement 2 « office of strategic contemplation

  2. Salut, mi se pare incredibil ca mai gasesc pe altcineva interesat de fosile si care “pierde” timpul sa posteze ceva pe net. Bravo, am cautat mult sa mai gasesc ceva despre fosilele romniei pe internet.

  3. salut si mersi de apreciere. in sectiunea “My Web Museum” postez cam tot ce am, adica si fosile de prin alte parti ale lumii. dar incerc sa ma focalizez pe ale noastre.

    foarte bun si site-ul tau, am sa-mi petrec vremea pe acolo. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s