Invata sa furi!

Fură din orice loc unde vibrează inspiraţia sau care îţi alimentează imaginaţia.

Devorează filme, muzică, picturi, cărţi, poeme, fotografii, conversaţii, vise, copaci, arhitectură, semne de circulaţie, nori, lumini şi umbre.

Alege să furi numai de la lucrurile care vorbesc direct sufletului tău.

Am citit în ultima vreme câteva cărţi de “psihologie practică/ dezvoltare personală” pe care le-aş împărţi în două categorii: prima cuprinde acele cărţi mai mult sau mai puţin stufoase, care te îndeamnă să le citeşti cu creionul în mână şi care dau sfaturi serioase pentru viaţa ta. Probabil ca sunt utile şi aplicative pentru cititori. A doua categorie este alcătuită din cărţi uşor de citit, cu un mesaj puternic şi concis şi care obligatoriu te fac să râzi sănătos. Aceste cărţi sunt cele geniale şi care îţi pot schimba viaţa.

Gândeşte fix pe dos! este una dintre aceastea, un volum excelent conceput şi prezentat cu o grafică pe măsură (Paul Arden, fost director al Saatchi&Saatchi – un nume istoric în advertising). Ideea care a prins cel mai bine a fost cea pe care i-am “furat-o” urmând sfatul său. Iar “imaginea” care m-a marcat cel mai puternic a fost a celor două pagini negre, cu mesajul “Recunoaşte un eşec” – şi cu caractere mici Nu am găsit o fotografie să ilustrez acest mesaj. Marcant. Uneori o imagine valorează 1.000 de cuvinte iar alteori câteva cuvinte sunt mai putenice decât orice imagine.

Rating: 9/10

One thought on “Invata sa furi!

  1. Pingback: Invata sa furi! - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s