Vederi din Tulcea

Tulcea este la un capat de tara… un capat de lume (zic asta chiar daca e un punct de tranzit spre delta). Se ajunge foarte greu si ce m-a uimit peste masura este ca legatura intre Galati si Tulcea se face pe sosea, chiar daca ambele orase sunt pe Dunare. Asta cred ca doar la noi se poate! Totusi m-a impresionat micul oras prin modul in care era prezentat celor care trec in graba pe aici. Cu puncte de informare si un traseu cultural bine organizat si usor de urmat:  muzeul “delta dunarii”, muzeul de arta, muzeul etnografic si muzeul de istorie (de unde puteti vedea mai jos cateva exponate in situ). Tezaurul muzeului de istorie este impresionant.

Barci vechi si ambarcatiuni moderne… cu 20 de Euro/ora poti inchiria una cu motor. In rest, te plimbi o seara pe faleza si gata! 🙂

3 thoughts on “Vederi din Tulcea

  1. Pingback: Vederi din Tulcea | TULCEA

  2. intr-adevar, tulcea este un capat de tara. locuiesc aici de cand m-am nascut si imi doresc sa plec din pricina ca acest loc nu ofera nici un viitor favorabil. este doar un loc dragut din punctul de vedere al turistilor si celor care au prins timpuri mai bune. nu se castiga atat cat ar trebui din turismul deltei dunarii si al monumentelor istorice.

  3. eu cred ca este un oras cu potential si daca ar exista un management bun tinerii ar dori sa ramana si sa-si construiasca un viitor acolo. dar daca nu ti se ofera decat putin, e normal sa ti doresti sa pleci.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s