Ajutor pentru sinistrati

Dupa cum ai vazut, inundatiile au lovit 251 de localitati din 11 judete. Mii de oameni sunt disperati, multi dintre ei au pierdut toata agoniseala de o viata si dorm impreuna cu copiii prin centre comunitare si scoli.

Impreuna cu Focus am pornit la Prima TV campania de strangere de fonduri „Raspuns la Dezastru”, prin care incercam sa venim in sprijinul cat mai multor oameni. Printr-un SMS la 8825 se pot dona 2 euro in sprijinul sinistratilor.Numarul este valabil in toate retelele (Vodafone, Orange si Cosmote).

Spotul campaniei https://www.youtube.com/watch?v=FKQi2nc0_9c

Detalii http://www.primatv.ro/stiri-focus/focus-si-habitat-for-humanity-au-dat-startul-campaniei-raspuns-la-dezastru-la-prima-tv.html

Cu banii obtinuti vom putea oferi asistenta tehnica, kituri de interventie, vom putea face reparatii sau reconstrui casele distruse.

Iti multumim frumos.

Cel mai mic gest ajuta acum un om in suferinta

Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent.  

Prin programul Răspuns la Dezastre, Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 20.000 de persoane din zece județe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s