Ziua Mondiala a Teatrului

NU uitaţi că pe 27 martie se celebrează Ziua Mondială a Teatrului. Teatrul Naţional Lucian Blaga din Cluj-Napoca organizează “Ziua Porţilor Deschise”. Eveniment cu totul deosebit (poate inspirat de episodul expoziţiei DaVinci de la teatrul de Operetă): emisiune live Cap şi Pajură cu CTP şi Huhu. 😀 Sper sa fiu acolo. Programul complet al zilei aici.

4 thoughts on “Ziua Mondiala a Teatrului

 1. am fost. 😀 doar la turul teatrului. ne-a ghidat catalin herlo. a fost chiar frumos si am avut emotii cand s-a ridicat cortina. abia acum am vazut caaaat de veche e “aparatura” de sub scena. 😀 (ma intreb daca nu-si doresc ei sa ii viziteze si un potential investitor. 😀 )
  totusi, m-a impresionat mai tare tnb-ul.

 2. si eu am fost! m-a condus elena ivanca [eu mi am ales :>] mi am luat si un tricou pe negru, ca ala rosu era prea tipator. nu m am gandit la investitor darm am gandit la fonduri UE. mi-a placut blonda care se machia 😛

 3. 😀 si eu as fi vrut sa merg cu elena ivanca dar n-a mai fost timp pentru ca trebuia sa ajung la radio, la centernatul wurmbrand.
  oricum, ne-a promis sa ne onoreze cu prezenta la urmatoarea petrecere cu folk, asadar, sper ca nu e totul pierdut. 😉 😛
  ce tare ca ti-ai luat tricou! il vei purta? 😀
  si mie mi-a placut de blonda care se machia. si sigur si-a dat seama, ca ne-am ranjit bine de tot la ea. (bineinteles, ea a zambit larg si frumos, ca-n poza) 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s