Grupul taximetristilor crestini

Concepţia creştină despre lume şi viaţă nu trebuie să fie o mască de duminica purtată între zidurile unui lăcaş de cult ci trebuie să fie o realitate trăită zi de zi, inclusiv la locul de muncă. În respect faţă de alte poziţii şi fără a fi ostentativi. Acest lucru a fost înţeles de un grup de taximetrişti din Bucureşti care au decis să-şi desfăşoare munca în lumina credinţei creştine. Ei nu fac prozelitism în niciun fel. În taxiurile lor se poate auzi un radio creştin, îşi desfăşoară muncă moral şi o dată pe săptămână se întâlnesc pentru a discuta experienţele de peste săptămână.

Urmăriţi pe site-ul TVR un material video de 2 minute despre Grupul taimetriştilor creştini.

5 thoughts on “Grupul taximetristilor crestini

  1. Pingback: Grupul taximetristilor crestini, Bucuresti « Stiri Crestine – Fii un crestin informat!

  2. Bine vam gasit! astept si alti taximetristi sa se alature noua – grupului de taximetristi crestini. cu cat mai multi, cu atat mai bine pentru toti!
    La multi ani! si la mai multe comentarii!
    Remus.

  3. m-am tot uitat la comentarii si am vazut ca cineva care si-a dat un nume fictiv Dani e obsedat de fata taximetrista. nu stiu cine esti dar sunt sigur ca e cineva care cunoaste destul de bine grupul gtc.dani am un mesaj pt tine , :daca nu-ti schimbi atitudinea si nu ne lasi cu comentariile tale dezgustatoare te dam pe mana lu TATA.

  4. va salut cu respect pe toti cititorii.indiferent de ceeace se scrie sau se zvoneste despre noi ,realitatea este incontestabila.personal nu ma astept ca sa fim placuti si acceptati (in top),deoarece “lumea iubeste numai ce este al ei ” ,iar noi(crestinii)nu mai apartinem lumii acesteia.asa ca ce conteaza pt noi cel mai mult este ce parere are Dumnezeu despre noi…………..intr-o data viitoare poate vom comenta mai mult despre asta,binenteles in limitele discretiei si bunului simt

    la revedere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s